Slide-1
slide
Make the most of our 3
Ervaar premium dineren op locatie Amsterdam Zuid!
Onvergetelijk dineren wacht op u! Laat elk gerecht een verhaal vertellen, elke hap een reis. Jouw culinaire avontuur begint hier!

Geniet in stijl! Reserveer uw tafel!

Ervaar comfortabel dineren in Zuidas! Verzeker uzelf van een plek door nu te reserveren. Laat u verwennen met een zorgvuldig samengestelde culinaire reis bij ons, waar elk moment uitzonderlijk is.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Heerlijk eten, vriendelijke service! Kom onze smakelijke gerechten proeven en ontmoet ons vriendelijke team.
Tot snel!

Over Ons

Betreed de buitengewone wereld van Indian Naan, gekroond als het beste Indiase & Nepalese restaurant in Amsterdam!

Met meer dan 13 jaar culinair meesterschap zijn we verheugd om u uit te nodigen voor onze nieuwste dine-in locatie in Zuidas, gevoed door de overweldigende liefde van onze dierbare klanten op onze andere locaties, Diemen, Amsterdam Zuid en Osdorp.

Geniet van premium dine-in in ons Zuidas-restaurant, ervaar goed Indiaas & Nepalees eten in Amsterdam met Indian Naan. We bieden ook afhaal- en bezorgdiensten in Zuidas aan, zodat u niet hoeft te missen van uw favoriete Indiase gerechten!

Verrijk uw culinaire reis met ons, waar lekker eten samengaat met geweldige prijzen. Sluit u aan bij de liefhebbers van Indiaas & Nepalees eten in Zuidas en ontdek waarom wij dé plek zijn voor goed Indiaas eten in Amsterdam!

Heerlijk menu

Onze galerij

Ontdek onze wereld via foto's op de Galerij pagina. Van tongstrelende gerechten tot verfrissende drankjes, werp een blik op de ervaring van Indian Naan

ge
0
    0
    Uw winkelwagen is leeg