Banketten

Alle horeca

Beleef banketten als nooit tevoren 

Elk soort feest, of het nu een formele bijeenkomst is of een privéfeest, heeft een spectaculaire banketservice nodig. Ontdek een breed scala aan banketcateringdiensten van Indian Naan. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt en dat de gasten zich uw warme gastvrijheid herinneren. Ons team staat klaar om u te helpen, of u nu hulp nodig heeft bij het plannen van menu's of gewoon een banket wilt organiseren dat iedereen zal koesteren. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat uw gasten kunnen ontspannen en genieten van hun maaltijden.

Banketten zijn een tijd om mensen te ontmoeten en met mensen om te gaan, dus waarom zou u uw tijd verspillen aan het plannen van het volledige evenement? Laat alles maar aan ons over. Wij regelen alles voor u, of het nu gaat om eten of bestek, ons team heeft het allemaal geregeld.

Wij zorgen voor elk detail, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw evenement, van handgemaakt bier, wijn en sprankelende champagne tot lunch, diner en meer. Van partytenten en bestek tot het maken van de lekkerste maaltijden voor uw gasten, wij verzorgen alle facetten van de catering. We hebben ook een veganistisch vriendelijk menu voor veganistische liefhebbers, dus vertel ons gewoon je voorkeuren zodat we dienovereenkomstig kunnen plannen en leveren.

Indian Naan ondersteunt duurzame catering en we zorgen ervoor dat elk aspect van onze service dit volgt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze cateringprocedures zowel ethisch als ecologisch verantwoord zijn. We zorgen ervoor dat we er alles aan doen om het milieu en uw gasten te beschermen tijdens elke stap van het proces, van het inkopen van ingrediënten tot het maken van recepten.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg