Duurzame horeca

Alle horeca

Duurzaamheid in het hart van Indian Naan 

Indian Naan is er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan onze planeet. Bij Indian Naan Catering zijn we dol op wat we doen en hoe we onze klanten de beste cateringservices bieden. Als toonaangevende cateraar in Amsterdam kunnen we biologische ingrediënten gebruiken en duurzaam opereren. Dit stelt ons in staat om gezonde keuzes tegen betaalbare prijzen te bieden aan al onze klanten in Amsterdam. We gaan verstandig om met stroom en zorgen ervoor dat we zo min mogelijk voedsel verspillen, en we zetten altijd in op biologische en duurzame catering.

Hoe doen we het?

 • Gebruik van biologische ingrediënten voor het bereiden van het eten.
 • Milieuvriendelijk bestek en catering
 • Minder voedselverspilling
 • Bewust omgaan met energie en hulpbronnen

Indian Naan volgt en ondersteunt duurzaamheid altijd in haar cateringdiensten. We gebruiken alleen de meest verse en biologische ingrediënten voor het koken van voedsel voor onze klanten. Daarnaast doen we ons best om voedselverspilling tot een minimum te beperken en afval op ethische wijze te verwijderen.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

 • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
 • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
 • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang direct een offerte

0
  0
  Uw winkelwagen is leeg