Bedrijfsfeestcatering

Alle horeca

Creëer herinneringen met ons 

Is het al vrijdag? Voel je die drang naar een gezellig samenzijn op kantoor? Indian Naan is er om u in elke fase te helpen, van het kiezen van het meest geschikte menu tot het aanbieden van passende catering- en drankopties voor u en uw gasten. Kantoorfeestjes en zakenlunches hoeven niet saai te zijn! Proef en beleef catering zoals het hoort: bruisend en smaakvol! Met onze cateringservice kunt u de maaltijdkeuze voor uw gezelschap volledig personaliseren.

Laat ons het bedrijfsfeest plannen en organiseren met de lekkerste maaltijden en premium dranken, samen met personeel terwijl u bezig bent met het maken van een geweldige tijd op het feest. Ons cateringteam schept er veel voldoening in om uw evenement te kunnen voorzien van extra hoeveelheden vermakelijk en verrukkelijk eten, evenals verleidelijke drankjes.

Momenteel hebben we te maken met drie locaties in Amsterdam, vertel ons gewoon uw kantoorlocatie en wij bezorgen daar.

Als je iemand bent die dol is op Indiaas of Nepalees eten, dan zul je van ons eten gaan houden. We hebben een breed scala aan Indiase menu's, met de meest populaire Indiase gerechten en voorgerechten, gecombineerd met een drankje naar keuze. Probeer ons momo-menu, want dit zal je smaakpapillen zeker betoveren, kies uit veganistische of vleesvullingen voor je momo's en geniet van een hete momo-schotel.

Wij helpen u bij het plannen van kantoorcatering voor een zakelijk evenement of een stijlvolle grote tafel voor een productlancering. We zorgen ervoor dat we rekening houden met dieetwensen en veganistische en vegetarische opties. U kunt profiteren van 100% garantie op de kwaliteit, presentatie en tijdige levering van het verzorgde eten, samen met personeel en feestvoorzieningen.

Draag elke keer dat u onze cateringdiensten boekt bij aan de planeet, aangezien we duurzaamheid volgen in al onze cateringpraktijken.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg