Lunchen, brunchen, high tea

Alle horeca

Laat ons u smakelijke lekkernijen en ervaringen serveren

Voor een verrukkelijke lunch en een exotische afternoon tea hoef je niet verder te zoeken dan Indian Naan in Amsterdam. Met een creatief menu van Indiase en Nepalese lekkernijen legt deze high tea-ervaring de lat hoger. Onze chef-koks bereiden vakkundig met de hand geselecteerde lekkernijen uit de keukens voor lunch, brunch en high tea, waardoor elke maaltijd onvergetelijk wordt.

We zullen u voorzien van heerlijke maaltijdkeuzes van de cateringmenu's, zodat u kunt ontspannen en verwend kunt worden met keuzes. U zult uitzonderlijke service van het personeel ervaren, zij zullen allemaal voor uw High Tea zorgen en er is een uitgebreide en gevarieerde selectie waaruit u kunt kiezen. Onze professionele koks zijn de sterren van hun keukens.

Vier uw speciale ontmoetingen met onze cateringservices. Je kunt ook ons ​​speciale momo-menu proberen. We creëren de lekkerste momo's en vele overheerlijke hapjes voor bij je warme thee. Indian Naan nodigt u uit om te genieten van luxe en heerlijke gerechten met unieke gastvrijheid. Huur Indian Naan in voor cateringdiensten voor speciale evenementen. Indiase naan is de gemakkelijkste manier om eten te vinden en te bestellen bij gerenommeerde cateraars en chef-koks.

dian Naan biedt drie cateringprogramma's:

  • Kies je favoriete maaltijden van het menu en geef ons een paar details en we geven je 20% korting.
  • U kunt ons verrassingsmenu proberen. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang vandaag nog een directe schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg