Vegetarisch buffet

Alle horeca

Een ongelooflijk vegetarisch buffet wacht op u 

Ben je op zoek naar restaurants in Amsterdam die vegetarische buffetten aanbieden? Zoek niet langer, Indian Naan heeft ervoor gezorgd. De wereld probeert duurzamer te leven en veel mensen eten meer vegetarische maaltijden. Of u nu vegetariër, pescotariër of flexitariër bent, u vindt veganistische en vegetarische opties op ons buffetmenu.

Je zult een breed scala aan heerlijke vleesvrije gerechten ontdekken, waaronder salades, bijgerechten, traditionele Indiase en Nepalese gerechten en desserts. We zijn ervan overtuigd dat je een beetje extra opgewonden zult raken en alles op je bord zult proppen. U zult versteld staan ​​van de smaken en de verscheidenheid aan smaken, en we zijn er zeker van dat u zich daarna een beetje vol zult voelen, dus zorg ervoor dat u ruimte overhoudt voor het toetje. Indian Naan gebruikt biologische, regionaal geproduceerde producten, zodat klanten zich goed kunnen voelen over de maaltijden die ze consumeren.

Indian Naan biedt probleemloze cateringservices tegen een redelijke prijs. U kunt uw menu aanpassen aan uw voorkeuren. Geniet van uw evenementen en proef de heerlijke smaak van traditionele lekkernijen. Met onze jarenlange kennis creëren we het beste menu in overeenstemming met uw budget.

Indian Naan biedt drie verschillende cateringmogelijkheden:

  • Kies uw maaltijden van de menukaart en geef ons enkele basisgegevens door en wij geven u maar liefst 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Vraag vandaag nog direct een offerte aan.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg