Housewarming Catering

Alle horeca

Vier uw gelegenheden met ons mee 

Bent u onlangs verhuisd naar een nieuwe woning? Dit vraagt ​​om een ​​feest omdat we geloven dat deze dag een heel speciale dag is die gekoesterd en gevierd moet worden.

Vier housewarmings met Indian Naan. Wij bieden een geweldige en probleemloze feestcateringservice die bij u aan de deur wordt afgeleverd. Kies uit een breed scala aan Indiase en Nepalese menu's, waar je veel gerechten kunt bestellen van voorgerechten zoals onze super speciale momo's, maar ook andere veganistische en vleesproducten. Het hoofdgerechtmenu is iets om naar uit te kijken, waarbij elke delicatesse een unieke smaak heeft. Combineer met premium drankjes van ons zoals bier, wijn, frisdrank en nog veel meer.

Het plannen van de catering voor een housewarming party kan veel tijd kosten en stressvol zijn. Het is een uitdaging om te weten waar te beginnen bij het zoeken naar een partycateraar of het samenstellen van het menu. Waarom zou je je zorgen maken als Indian Naan hier is? Met onze ervaring als de beste cateraars hebben we alle stress weggenomen die gepaard gaat met het plannen van een feest.

Naast verrukkelijk eten voorzien we onze klanten ook van bestek, bedienend personeel, partytenten en andere feestbenodigdheden. Wanneer u ons boekt voor uw feest, maakt u deel uit van een milieuvriendelijk systeem van werken, Indian Naan ondersteunt duurzame catering. Daarom ervaar je bij ons biologische en milieuvriendelijke catering.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang direct een offerte.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg