Onze programma's

Kom tot rust met het beste eten tijdens uw evenementen terwijl u belangrijke gelegenheden viert met Indian Naan. Laat ons u alles uit handen nemen, zodat u optimaal kunt genieten tijdens het feesten. Met onze cateringservices kun je er zeker van zijn dat je de beste momo-selectie krijgt, evenals drankjes van hoge kwaliteit om erbij te combineren.

Bij Indian Naan bieden we cateringprogramma's voor alle soorten evenementen en budgetten

Momo Party

Ben je van plan om MOMO Party te orgeniseren? Indian Naan brengt je de echte smaken van de momo. ? Bij ons kun je kiezen uit drie vullingen, groenten, kip en lams van ons speciale momo-menu. Onze momo's zijn smaakvol en vers, we zorgen ervoor dat deze in Himalaya-stijl worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en dunne wikkels die zorgen voor de ideale balans van smaken. wij kunnen voorzien in grootschalige momo's voor elk soort evenement.

Surprise Menu

Wilt u betaalbare cateringservices? Probeer ons verrassingsmenu. Als u een kosteneffectieve cateringservice voor uw gelegenheden wilt, is dit een goede keuze. Ons team zal een menu samenstellen dat het beste bij u past op basis van het aantal gasten dat het evenement bijwoont en uw budget.

20% Deal Menu

Vind uitstekende koopjes als u uw eigen maaltijd wilt samenstellen. Kies eenvoudig uw maaltijden van het gewone menu, geef ons wat informatie en laat ons weten hoeveel u in totaal wilt uitgeven, en ontvang dan een enorme korting van 20% van ons!

Bulk Menu

Bij het organiseren van een evenement waarvoor een grote bestelling nodig is, kan het BULK cateringmenu uw beste keuze zijn. U kiest uit onze bulk menu-arrangementen, met een minimale portie, en een prijs van meer dan die portie wordt dienovereenkomstig toegevoegd. In dit cateringpakket wordt meer eten aangeboden tegen een lagere kostprijs dan voor een bepaald aantal personen. U kunt uw menu kiezen op basis van uw voorkeuren.
Op zoek naar een directe prijsschatting? Krijg het meteen.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg