Bruiloftscatering

Alle horeca

Beleef een dag om nooit te vergeten

Een bruiloft is een speciale dag voor het stel, een dag waarop liefde in de lucht hangt. Wij maken er graag een onvergetelijke ervaring van voor u. Indian Naan kan uw perfecte cateringpartner zijn bij het plannen van een huwelijksfeest. We willen alle stress van jullie gedenkwaardige dag wegnemen en jullie een zorgeloze trouwdag bieden. Ons team werkt met u samen om een menu te vinden dat past bij uw gelegenheid, uw voorkeuren en uw gasten. We bieden een persoonlijke benadering van huwelijksplanning en catering, zodat u kunt genieten van elk aspect van uw grote dag.

Momenteel bedienen we drie locaties in de stad, maar ja, we kunnen u op speciale aanvraag en tegen extra kosten ook in andere steden van dienst zijn.

Je hebt keuze uit oneindig veel mogelijkheden voor heerlijke Indiase hapjes, hoofdgerechten, desserts en drankjes. Onze borrelspread is goddelijk, beginnend met bier, wijn, sterke drank en frisdrank, alles staat op het menu. U kunt ook kiezen voor ons momo-menu waar u zult genieten van de authenticiteit van de gevulde momo's. Naast het heerlijke eten bieden we ook feestbenodigdheden zoals bestek, borden en andere feestbenodigdheden. .

Deel het met ons als u een thema in gedachten heeft en wij zullen uw ideeën omzetten in realiteit met magische omgevingen, betoverende sferen en verrukkelijke gerechten. Laat ons u vertellen dat we geloven in duurzame catering, dus al onze cateringpraktijken zijn 100% biologisch en milieuvriendelijk.

Bij Indian Naan bieden we drie cateringmogelijkheden voor gelegenheden

  1. ontvang 20% korting door gewoon uw maaltijden van het menu te kiezen. Geef ons enkele snelle details en u krijgt enorme kortingen.
  2. • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  3. • Als uw evenement bulkbestellingen vereist, kies dan voor dit programma. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten
Ontvang direct een offerte.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg