Receptie catering

Alle horeca

Maak uw momenten eleganter 

Sta ons toe om de stress en zorgen van uw bruiloftsfeestje te verlichten, zodat u zich kunt concentreren op de essentie, zoals wat u moet kleden en wie u moet uitnodigen. We zijn hier om alle voedsel- en cateringbehoeften aan te pakken, zodat u een geweldige ontvangstervaring kunt hebben met uw wederhelft en dierbaren.

We hebben verschillende menu-opties toegevoegd, zodat u kunt beslissen welke het beste bij uw speciale dag past. We proberen een volledig gepersonaliseerde cateringservice voor bruiloftsrecepties te leveren om uw speciale dag zo spectaculair mogelijk te maken, of u nu maaltijden nodig heeft voor honderd personen of catering wilt voor een kleinere, meer intieme aangelegenheid, we hebben het allemaal.

Als u op zoek bent naar de beste catering voor uw receptie, zoek dan niet verder, Indian Naan doet het allemaal voor u. Wij hebben veel expertise in het plannen van recepties en nemen dit tot in de puntjes met u door. We helpen u graag met het hosten van de perfecte receptie, waarbij we voor alles zorgen, van eten, feestbenodigdheden, bestek, personeel en nog veel meer.

Presenteer de beste Indiase keuken aan uw gasten en werk samen met de perfecte likeur. We hebben een premium likeurselectie van wijn en bier tot cocktails en meer. We hebben voor elk wat wils, of het nu veganistisch of vlees is, we zullen aan alle verlangens voldoen. Je kunt ook kiezen voor ons speciale momo-menu dat je hart zeker zal doen smelten.

Wij zijn altijd voorstander geweest van duurzaamheid en stimuleren daarom duurzame catering in onze dienstverlening.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg