Buffetcatering

Alle horeca

Verras je ziel met heerlijke maaltijden

Geen zin in het gedoe van het serveren van eten? Leun achterover en geniet van uw feest terwijl wij een perfect menu voor u bereiden.

Of u nu een walking of een comfortabel zittend diner plant, wij hebben het voor u. We passen het menu aan uw wensen aan, zodat uw gasten het eten zelf kunnen serveren.

We bieden een menu vol Indiase en Nepalese gerechten die een hartige smaak in je mond zullen achterlaten. U kunt heerlijke gerechten kiezen uit onze cateringplannen op maat. Elk gerecht wordt met de grootste zorg bereid zodat u er optimaal van kunt genieten. Indiaas en Nepalees eten is over het algemeen een beetje aan de pittige kant, dus als je niet bang bent om iets heets te proberen, geef je smaakpapillen dan zeker een ritje naar een pittige wereld.

Hier, bij Indian Naan, zorgen we goed voor onze chef-koks en personeel. We verwachten hetzelfde van u, dus wees beleefd tegen het bedienend personeel en de bezorgers. De door onze koks bereide gerechten dienen binnen 3 uur na levering of afhaling genuttigd te worden. De cateringdiensten van Indian Naan zijn beschikbaar op 3 verschillende locaties en 3 verschillende deals.

Indian Naan biedt drie cateringprogramma's:

  • Kies je favoriete maaltijden van het menu en geef ons een paar details en we geven je 20% korting.
  • U kunt ons verrassingsmenu proberen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Vraag vandaag nog direct een offerte aan.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg