Diner Catering

Alle horeca

Maak uw evenementen heerlijk

Wat Indian Naan onderscheidt, is onze toewijding om onze gasten de beste eetervaring te bieden met onze superieure culinaire vaardigheden. Sinds de dag dat we begonnen, dat wil zeggen 13 jaar geleden, hebben we geïnvesteerd in de kwaliteit van onze keuken door recepten te creëren en te testen die de nieuwste smaaktrends weerspiegelen, terwijl we ook milieuvriendelijkere ingrediënten en menu-items bevatten. Wij bieden gezonde, gevarieerde en gezonde gerechten gemaakt met verse producten. Huur onze professionele chef-koks in om te zorgen voor een geweldige eetervaring op evenementen.

Ons team is goed opgeleid en snel in hun service, met de juiste kleding. Onze cateraars zijn beleefd en vriendelijk en bieden onze klanten eersteklas cateringservices.

Welke producten en diensten bieden wij aan? Geweldige voedselselecties. U kunt de gerechten van uw keuze kiezen. Of u kunt zich door ons laten verrassen, uw voorkeuren doorgeven en wij verzorgen het menu naar uw wensen. Op de dinercatering van de Indiase Naan kunt u altijd rekenen.

Voor speciale evenementen biedt Indian Naan drie verschillende cateringmogelijkheden:

  • Kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang vandaag nog een directe schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg