Kerst catering

Alle horeca

Vier de festiviteiten met plezier 

Kerstmis is de tijd om samen te komen en speciale momenten door te brengen met uw dierbaren. Plan je een gezellig kerstfeest? We houden ervan om kerstfestiviteiten voor u te doen.

Indian Naan is de perfecte cateringpartner voor jou als je een spetterend kerstfeest wilt organiseren. Wij regelen alle klusjes voor u terwijl u geniet van het feest.

Als het om superlekker eten gaat, zijn wij uw one-stop-shop voor alles wat feestelijk is. We zorgen ervoor dat de borden altijd gevuld zijn en de glazen nooit leeg, of u nu een kerstfeest voor op kantoor plant of een kerstdiner voor de uitgebreide familie.

Met Indian Naan haalt u de lekkerste feestelijke lekkernijen in huis voor uw feesten. Kies uit een breed scala aan Indiase en Nepalese gerechten. Van tandoori-snacks tot paneer pulav en gefrituurde rijst met kip, we hebben een enorm menu. Je kunt ook ons ​​superspeciale momo-menu proberen dat in veel opties voor iedereen verkrijgbaar is, zoals veganistisch, kip en schapenvlees.

Kies uit een breed scala aan premium drankjes voor bij uw maaltijden. We hebben een grote selectie van wijn, bier, sterke drank, frisdranken en nog veel meer. Als een van de toonaangevende cateraars in Amsterdam bieden we ook feestbenodigdheden zoals bedienend personeel, feesttenten, bestek, verlichting en alles wat u nodig heeft om van de gelegenheid de beste te maken. Indian Naan volgt duurzame catering en we zorgen ervoor dat al onze cateringpraktijken 100% duurzaam zijn voor een betere toekomst voor de planeet.

We plannen en creëren elk van onze gerechten met passie en zorg. U kunt mixen en matchen uit de brede selectie van menu's die we bieden, of als er een bepaald gerecht is waarin u geïnteresseerd bent, zullen we samen met u een menu samenstellen dat geschikt is voor uw behoeften.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg