Valentijnsdag

Alle horeca

Plan een perfecte avond voor je speciale iemand 

Als de weg naar het hart van je beau door hun maag gaat, plan dan de perfecte avond voor je speciale persoon met Indian Naan. Geniet als nooit tevoren van een speciaal Valentijnsdagfeest met je date, je vrienden en je familie. Kies samen met ons het ideale eet- en drinkmenu, we kunnen het aanpassen aan uw gezelschap en voorkeuren.

De Indiase en Nepalese keuken is onze specialiteit en we bieden de beste gerechten uit de landen. Je kunt ons speciale momo-menu proberen, waar je de authentieke smaken van de Nepalese momo's kunt proeven die verkrijgbaar zijn in veganistische, kip- en schapenvleesopties. Wedden dat je gasten daar dol op zullen zijn! Op de meest romantische avond van het jaar serveren wij elegante dinerplannen voor uw gasten.

We hebben ook een veganistisch menu voor onze klanten, geef ons van tevoren uw dieetvoorkeuren door, zodat we een menu kunnen ontwerpen. De drankenkaart is geweldig en heeft voor elk wat wils, elk drankje kan perfect gecombineerd worden met de gerechten. We bieden niet alleen lekker eten, maar we helpen je ook met feestbenodigdheden zoals bestek, feesttenten en bedienend personeel, want we willen dat je een geweldige nacht hebt, vrij van alle stress.

Indian Naan gelooft in duurzame catering en daarom hanteren wij milieuvriendelijke bedrijfsvoering in onze catering.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang vandaag nog uw directe schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg