Feestelijke dienst

Alle horeca

Heb je een leuk feestje in gedachten? Een feestplanner is wat je nodig hebt en waarom ergens zoeken als Indian Naan er voor je is? Wij verzorgen de beste evenementen in de stad, wij hebben u gedekt! Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen bij het regelen van elk aspect van uw feest, van begin tot eind, of het nu gaat om een ​​verjaardag, een kantoorfeest of een huwelijksreceptie voor een grote groep mensen. We werken nauw samen met onze klanten, zodat zij zich kunnen concentreren op plezier terwijl ze genieten van hun dag.

We zullen ervoor zorgen dat alles perfect is volgens uw voorkeuren, te beginnen met het menu en de ontwerpplanning tot aan de voedselinkoop. Wij zijn jouw one-stop-antwoord in Amsterdam voor het perfecte feest. Om u de beste smaak te bieden, gebruiken we alleen de beste en meest verse ingrediënten. Dit draagt ​​bij aan een duurzame horecapraktijk in onze manier van horeca verlenen.

Vraagt ​​u zich af waar u feesttenten, bestek en bedienend personeel kunt krijgen? Dat hebben we ook gepland. Wij helpen u met alle feestbenodigdheden.

Elk evenement is uniek en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gasten een leuke tijd hebben. Alles wat u kiest, wordt in overweging genomen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Voor speciale evenementen biedt Indian Naan drie verschillende cateringmogelijkheden:

  • Kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang vandaag nog een directe schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg