Snacks

Alle horeca

Verras uw gasten met heerlijke snacks. 

U bent van plan een geweldig feest te organiseren om indruk te maken op uw baas en collega's. De afspeellijst is ingesteld, de plaats is bepaald en u bent van plan om een ​​diner te bestellen bij uw favoriete restaurant. Alles is klaar en klaar om gepresenteerd te worden. Te midden van al het geluk voel je je bij je voorbereidingen, een gedachte komt bij je op: wat ga je ze aanbieden als ze komen? Je bent vergeten snacks te bestellen. Nu werken je hersenen met een geïnstalleerde snelheid en vragen ze zich af wat je ze te bieden hebt. Nou, dan komen wij in beeld. Je pakt je telefoon en belt Indian Naan, vertelt ons wat je wensen zijn en wij maken snel een Indiaas en Nepalees menu voor je klaar, gevuld met heerlijke hapjes.

Eten is de showrunner van alle feesten en snacks zijn de openingsvoorstelling die voorspelt hoe goed je een show zult neerzetten. Snacks zorgen voor de juiste sfeer op elk feest. Kleine lekkernijen worden rondgedeeld terwijl u een praatje maakt met uw gasten. Indiase en Nepalese snacks laten een pittige smaak achter in je mond. Momo, een pakje kip of groenten gewikkeld in deeg, geserveerd met pittige chutney, is een perfecte snack om van te smullen terwijl je wacht tot het feest losbarst.

Catering is beschikbaar op drie verschillende locaties, controleer en beslis welke het beste bij u past. We bieden ook wegwerpcontainers, servetten, enz. Om u vanuit elke hoek te bedekken.

Bij Indian Naan bieden we drie cateringprogramma's:

  • Selecteer je favoriete maaltijden van het menu en geef ons een paar details en we geven je 20% korting.
  • U kunt ook ons ​​verrassingsmenu proberen. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Vraag vandaag nog direct een offerte aan.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg