Lunchcatering

Alle horeca

Fijne maaltijd, blije gasten

Plant u een lunchfeestje voor uw vrienden of familie op kantoor? Waarom verras je ze niet met een Indiaas en Nepalees menu? Met onze 13 jaar ervaring in Indiase food catering in Nederland, zorgen wij voor een heerlijke keuken die de smaakpapillen van uw gasten zal bekoren.

We presenteren u 3 cateringplannen, u kunt degene kiezen die het beste bij uw wensen past.

Een verrassingsmenu, waarbij u ons uw budget en het aantal personen vertelt voor de gezellige middag en wij stellen een menu samen vol lekkernijen uit onze ervaring. Een 20% Deal, Stel uw menu samen vanuit ons standaard menu en wij bieden u 20% korting op het totaalbedrag. Een koopje, gerechten naar jouw smaak en extra korting. Wie houdt er niet van kortingen? Rechts?

Ons menu staat vol met Indiase en Nepalese gerechten, zoals lip-smakkende momo's, een selectie snacks, gebakken rijst met kip, paneer pulav, noedels en nog veel meer. Maak gebruik van onze cateringservice door een van de cateringplannen te kiezen en we zullen ons best doen om er een avond vol smakelijke gerechten van te maken. U kunt op de afrekenpagina een datum en tijd kiezen om op drie verschillende locaties op te halen. Naast het eten zorgen wij ook voor het bestek, bedienend personeel, verlichting, partytenten en nog veel meer. Ga je gang en verken ons menu en kies wat het beste bij jou en je behoeften past.

Indian Naan biedt drie cateringprogramma's:

  • Kies je favoriete maaltijden van het menu en geef ons een paar details en we geven je 20% korting.
  • U kunt ons verrassingsmenu proberen. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Vraag vandaag nog direct een offerte aan

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg