Walking diner

Alle horeca

Maak uw speciale gelegenheid gedenkwaardig en geweldig.

Beleef het meest bijzondere walking dinner met Indian Naan. Krijg een uitgebreid menu met culinaire hoogstandjes uit de Aziatische keukens en geniet van de geur en elegantie van traditioneel Indiaas en Nepalees eten met je partner, vrienden, familie of jezelf in een perfecte setting. Geniet van overheerlijke gerechten die een smaakexplosie doen ontbranden, die uw evenement zeker tot een succes zullen maken.

Met een rijke expertise van 13 jaar bieden wij u de beste dinercatering. Indian Naan in Amsterdam biedt een excellente walking dinner ervaring met een moderne en gevarieerde menukaart. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met dieetbeperkingen of andere wensen. Naast het creëren van verrukkelijke gerechten met verfijnde smaken die acceptabel zijn voor vegetariërs, veganisten en mensen met bepaalde allergieën.

De ervaren medewerkers van Indian Naan denken graag mee over de samenstelling van gerechten en andere wensen voor het walking dinner. Een fantastische dinerervaring wordt gegarandeerd door Indian Naan, waar u een breed scala aan verrukkelijke gerechten en premium drankjes krijgt aangeboden. Neem voor een onvergetelijke ervaring contact op met Indian Naan. Geniet van ons speciale momo-menu met een overheerlijke reeks momo's. Kies voor het hoofdgerecht uit een selectie van Indiase en Nepalese gerechten. Naast het eten bieden we ook partybenodigdheden zoals bestek, partytenten, bedienend personeel en nog veel meer. We verzekeren u dat we duurzame praktijken gebruiken in onze catering, zodat we kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet.

Indian Naan biedt drie cateringprogramma's:

  • Kies je favoriete maaltijden van het menu en geef ons een paar details en we geven je 20% korting.
  • U kunt ons verrassingsmenu proberen. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Ontvang direct een offerte.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg