Begrafenis Catering

Alle horeca

Laat ons uw condoleances regelen 

Je hebt een dierbare verloren als je de leiding hebt over het plannen van een begrafenis, wat stressvol, schokkend en met extra emotionele ervaring kan zijn. We willen het u gemakkelijk maken om met rouw om te gaan in moeilijke tijden. Indian Naan is zich er volledig van bewust dat hulp nodig is in deze omstandigheden. Het enige wat we je willen meegeven is een goed afscheid.

Uw condoleances worden door Indian Naan op een discrete en attente manier behandeld. We verwelkomen gasten, zorgen voor goede catering en richten de ruimte passend in. Wij zorgen ervoor dat het afscheid respectvol en persoonlijk is als u uw wensen kenbaar maakt in de geest van de overledene. Als u liever uw medeleven betuigt in het comfort van uw eigen huis, zorgen wij ervoor dat de ruimte is uitgerust met alles wat u nodig heeft.

Van eten en decoraties tot bestek en andere feestbenodigdheden, wij zijn er om alles aan te pakken. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij Indian Naan. Bij het plannen van het evenement houden we rekening met uw voorkeuren en helpen we u bij het bepalen van het menu.

Krijg volledig maatwerk met de pakketten inclusief uw favoriete gerechten. Kies de beste drankjes voor uw maaltijden en plan een bescheiden buffet dat kan variëren van de Indiase tot Nepalese keuken. Eer het leven van uw dierbare overledene met onze duurzame culinaire catering. We volgen milieuvriendelijke cateringpraktijken voor ons bedrijf.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:

  • kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  • Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  • Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg