Verjaardagscatering

Alle horeca

Je verjaardag op een uitmuntende manier vieren

Heb je een verjaardagsfeest op komst? Deel met ons wat u van plan bent voor uw feest en wij zullen ervoor zorgen dat het naar een hoger niveau wordt getild. Indian Naan biedt verjaardagscatering op drie locaties in Amsterdam. We willen het heel subtiel en warm houden, zodat je kunt genieten van het beste verjaardagsfeest ooit. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we altijd aan uw zijde staan, naar uw ideeën luisteren en met u samenwerken om een pakket op maat te ontwikkelen dat alles bevat wat u nodig heeft om een succesvol feest te organiseren

Het organiseren van een verjaardagsfeestje kan overweldigend zijn met alle gasten om je heen als je het beste feest ooit wilt geven. Dit is waarom je ons nodig hebt, wij zorgen ervoor dat we alle stress van je feest wegnemen en het leuker houden.

Vertel ons wat u wilt, en wij zorgen voor de rest. Wij dekken de tafel met het lekkerste eten uit de regio. Kies uit een verscheidenheid aan Indiase snacks en hoofdgerechten. We hebben ook ons speciale momo-menu voor je dat vooral bij iedereen geliefd is.

Ons team stelt het ideale menu samen en combineert het met de perfecte likeuren uit de beste winkels van het land. Bij ons blijft geen detail onbeheerd, zodat u onbezorgd kunt ontspannen en volledig kunt genieten van uw verjaardagsavond. Naast lekker eten bieden wij ook personeelsservice aan die bij een gelegenheid erg belangrijk is. U kunt bij ons terecht voor alle soorten feestbenodigdheden, verlichting, tenten, bestek, enz. Wij volgen duurzame catering en daarom is alles wat we doen 100% milieuvriendelijk.

Indian Naan biedt drie soorten catering voor speciale evenementen:-

  1. kies gewoon uw maaltijden van het menu en geef ons een paar basisgegevens en wij geven u 20% korting.
  2. Probeer ons verrassingsmenu. Dit is een geweldige optie voor betaalbare catering voor uw evenementen. Op basis van het aantal gasten op het evenement en uw budget stellen we een menu samen dat het beste bij u past.
  3. Kies dit programma als uw evenement grote bestellingen vereist. U kiest een cateringmaaltijdpakket uit onze menukaart met een minimale portie en voor elk extra onderdeel komt er een extra prijs bij. Dit cateringpakket biedt meer eten voor een lagere prijs dan voor een vast aantal gasten.
Krijg direct een schatting.

0
    0
    Uw winkelwagen is leeg