Recent Articles

Tags

Wie houdt er niet van om af en toe van tandoori grills te genieten? Nou, het vinden van de meest authentieke tandoori smaak in een goed Indiaas restaurant in Amsterdam kan een lastige klus zijn. Maar, met Indian Naan aan je zijde, is het makkelijker dan ooit om te genieten van 100% legitieme tandoori lekkernijen hier in de Nederlandse hoofdstad.

Welkom bij een culinaire reis die smaken overstijgt en je smaakpapillen ontsteekt - onze tandoori Extravaganza in het goede Indiase restaurant in Amsterdam. Wanneer je Indian Naan bezoekt of bestelt, dompel je jezelf onder in de aromatische wereld van tandoori grills, waar elk gerecht een viering is van kruiden en culinaire finesse uit India. In deze blog geven we je de top 5 gerechten die je niet mag missen als je in Amsterdam bent.

Waarom je tandoori in ons restaurant moet proberen?

Naast het heerlijke assortiment tandoori aanbiedingen is er een reden waarom ons restaurant opvalt als de go-to bestemming voor tandoori liefhebbers. Tandoori is meer dan alleen een kooktechniek, het is een viering van liefde voor sterke smaken en traditionele culinaire praktijken.

In ons goede Indiase restaurant in Amsterdam infuseren onze chefs elk tandoori gerecht met passie, ervoor zorgend dat elke hap je toegang geeft tot het rijke erfgoed van de Indiase keuken. De liefde voor tandoori gaat verder dan de ingrediënten; het is een toewijding om een authentieke ervaring te bieden die de essentie van de Indiase culinaire kunst vastlegt. Wanneer je tandoori kiest in ons restaurant, ervaar je een stukje van de geschiedenis van de Indiase keuken.

Probeer onze top 5 tandoori grillgerechten

 • 1. Kip Tandoori: Een smaakvolle klassieker
  Begin je tandoori-reis met de iconische Kip Tandoori. Sappige stukjes kip gemarineerd in een mengsel van yoghurt en kruiden, perfect geroosterd in de Tandoor, creëren een knapperige buitenlaag en een sappige, malse binnenkant.

  Dit gerecht geeft je de essentie van de tandoori-keuken, waardoor het een must-try is voor zowel de lokale bevolking als toeristen die op zoek zijn naar tandoori lekkernijen in een goed Indiaas restaurant in Amsterdam. Het rokerige aroma en de krachtige smaken van onze Kip Tandoori getuigen van onze toewijding aan culinaire excellentie.
 • 2. Lam Tikka Tandoori: Een tere lekkernij
  Vervolgens komt de rijke en hartige goedheid van Lam Tikka Tandoori. Onberispelijk gekruide stukjes lam, delicaat gekookt in de Tandoor, vangen de essentie van Indiase kruiden. Het resultaat is een gerecht dat niet alleen een feest is voor de smaakpapillen, maar ook getuigt van onze toewijding om een authentieke tandoori-ervaring te bieden in het hart van Amsterdam.

  De zachte textuur en aromatische kruiden maken Lam Tikka Tandoori een heerlijke keuze voor degenen die de fijnere nuances van de Indiase keuken waarderen.
 • 3. Seekh Kebab Tandoori: Een pittige aangelegenheid
  Begin een pittige reis met onze Seekh Kebab Tandoori. Gehakt vlees doordrenkt met aromatische kruiden geregen aan spiesen en perfect gegrild in de Tandoor. Elke hap is een uitbarsting van smaak die je naar de straten van India zal transporteren.

  In ons goede Indiase restaurant in Amsterdam is dit gerecht een pittige aangelegenheid die belooft je verlangen naar gedurfde, authentieke smaken te bevredigen. De rokerige char die de Tandoor toevoegt, geeft een extra laag complexiteit, waardoor Seekh Kebab Tandoori een pittige en bevredigende verwennerij is.
 • 4. Paneer Tikka Tandoori: Vegetarisch geluk
  Voor onze vegetarische gasten is Paneer Tikka Tandoori een heerlijke openbaring. Sappige blokjes paneer (huisgemaakte kaas) gemarineerd in een mengeling van kruiden, perfect gebrand in de Tandoor, zorgen voor een rokerige en smaakvolle ervaring.

  Dit gerecht toont onze toewijding om diverse en bevredigende opties te bieden, zodat iedereen iets vindt om van te houden in het beste Indiase restaurant in Amsterdam. Het contrast tussen de rokerige buitenkant en de romige paneer binnenkant maakt Paneer Tikka Tandoori een vegetarisch genot dat opvalt in onze tandoori Extravaganza.
 • 5. Tandoori Mix Grill: Een feest voor de zintuigen
  Dit is de perfecte assortiment van tandoori grills om het beste van onze tandoori Extravaganza te ervaren. Een combinatie van smaken met een assortiment van tandoori lekkernijen - van de kracht van Kip Tandoori tot de pittigheid van Seekh Kebab en de hartige tederheid van Lam Tikka. Deze gemengde grill is een feest voor de zintuigen, biedt een variëteit die de ware geest van onze culinaire aanbiedingen weerspiegelt.

  De Tandoori Mix Grill is een viering van diversiteit, waarbij de breedte van tandoori smaken wordt getoond in het hart van Amsterdam. Elke hap is een avontuur, dat belooft een culinaire reis te zijn die het beste van de Indiase keuken combineert in één verrukkelijk bord.

Bestel vandaag nog bij Indian Naan!Laat je verwennen door de tandoori extravaganza in ons goede Indiase restaurant in Amsterdam, waar elk gerecht een verhaal vertelt van traditie, smaak en culinaire meesterschap. Of je nu een lokale inwoner bent op zoek naar een authentieke Indiase smaak of een toerist die graag Indiase tandoori grills wil verkennen, ons tandoori-menu zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Kom en geniet van de magie van de tandoor bij ons en ontdek waarom we opvallen als het beste Indiase restaurant in Amsterdam!